Els Clans

Desde la primera edición a la quinta.
Avatar de Usuario
Pagliacci
Narrador de Vampiro y de Mago
Narrador de Vampiro y de Mago
Mensajes: 5817
Registrado: 14 Jul 2019, 07:43
Ubicación: Valencia
Mensajes miarroba: 2.302
Antigüedad: 26 de Septiembre de 2017

Els Clans

#1

Mensaje por Pagliacci » 18 Abr 2022, 16:40

CLAN BRUJAH
El clan erudit
Xusma
Punks
Hipsters
Prometeus
Rebels
Reis filòsofs
Hel·lènics

El somni del clan de erudits és un món al qual tota la injustícia haja sigut eliminada i els vius i els morts puguin conviure en pau. Diuen que és l’estima pels mortals el motiu per el qual els guien contra els seus amos. En realitat, potser que només estiguen furiosos amb un Deu distant o inexistent amb el que no poden combatre, amb una maldició que mai acaba. El seu és un somni que envenena tot el que toca. Conforme es van infiltrant en revolucions o les instiguen, la seua Ansia i les seues passions aseguren que correrà la sang, moriràn els innocents i mai s’obtindrà la pau.

¿QUI SÓN ELS BRUJAH?

El clan Brujah sempre ha donat l’embraç entre les files de aquells que simpatitzen amb la contracultura i la revolució. Busquen aliats que qüestionen les idees normatives i reconeguen el foc dels oprimits. Graviten al voltant dels desamparats.

El punt de vista general situa als punks, pandillers i immigrants no integrats i rebutjats per la societat que deberia protegir-los entre els Brujah. Encara que sense dubte el clan inclou una quantitat substancial de gent fora de la societat, visible i que fa soroll, el seu desig de rebel·lió arriba tan profundament com un defraudador que estafa a la seua propia companyia, un advocat que representa als més pobres pro bono, el neonazi que afirma pertanyer a la “dreta alternativa” i el jove que viu al sótano dels seus pares i es passa el dia descarregant películes il·legalment per a distribuir-les en llocs de visionat en línia. Els nadons abraçats per a lluitar i protestar són coneguts com a Xusma.

Els Brujah poden ser lluitadors passionals, però també pensadors crítics. Els activistes del clan poden ser molt diferents dels teòrics del clan. En moltes ocasions, els últims són abraçats entre els estudiants de sociologia o els estudis de gènere, aquells que han sobreviscut a experiències cercanes a la mort o han patir una perdua personal. Els Brujah filòsofs, coneguts com a Hel·lènics, creuen que la millor forma de desmantelar el sistema establit es comprendre els sistemes socials i culturals que permeten la seua existència.

ARQUETIPS BRUJAH

Càncer en el sistema:
Aquest vampir existeix com a un engranatge en un sistema corrupto. Pot ser un treballador nocturn a una corporació coneguda per tractar als seus assalariats com el fem, un empleat a un partit polític trencat o un dels Brujah que queden a la Camarilla. Treballa per a derribar el sistema des de dins, potser amb l’esperança de canviar-ho per una cosa millor, però normalment, el procés de reconstruir-ho és l’última de les seues prioritats.

La veu del poble:
Els Brujah sempre han lluitat per el progrés en la societat vampírica. Molts d’ells eren progressistes en vida i segueixen el mateix camí en la no-vida. La veu del poble podria ser una antiga activista feminista, una militant ecologista o un manifestant anti-capitalista que canalitza la seua passió per a hablar contra els Toreador o Ventrue o fomentar l’ agitació política entre els mortals. Les seus ambicions poden provocar molt de mal per al clan, però de vegades formen el nucli dels moviments revolucionaris.

Adorador de la sang:
Els Brujah van ser considerats una vegada un alt clan, superior a la resta i respetat per tots. Alguns Brujah encara creuen que la seua sang és més forta que la dels altres clans i que tenen el dret d’ imposar la seua doctrina als altres. El Brujah que donen suport a aquesta idolatria de la sang solen vindre de transfons fundamentalistes, grups de dreta i la élite acadèmica.

Punk troll:
El clan Brujah inclou molts activistes ruidosos i superficials que segueixen el zeitgeist sense cap sentit crític, regodejant-se en la seua rectitut. El punk es preocupa per la lluita, no per la causa. És un agresor que provoca la confrontació amb els grups minoritaris, un okupa que només vol fer festa per a molestar a la policia, una feminista que es una concessió a una minoria que va pasar més temps a les altres feministes que coordinant respostes davant l’ opressió. L’ acció a curt terme ofereix grans resultats, però no sempre beneficia als Brujah.

Monstre disfreçat:
Els Brujah afirmen que no hi ha clan més íntimament lligat a l’ humanitat que el seu, que això és el que inflama les seus passions. Però alguns l’emporten més enllà i lluiten per a viure com mortals, mantenir-se al tant de la cultura actual, formar relacions i construir families. El desenllaç d’ aquest comportament és una sorprenent dualitat entre somni i realitat. La Bestia no pot ser negada durant molt de temps i els homes de familia i les dones treballadores no-mortes han de escabullir-se de les seues falses vides de tant en tant per a evitar perdre el control i només tornar quan han satisfet el seus impolsos.

DISCIPLINAS

Celeritat:
Els Brujah utilitzen la Celeritat per a golpejar ràpid i escapar de les baralles que ells mateixos han començat. Cacen amb aquesta, secuestrant als recipients dels carrers, alimentant-se d'ells salvajement o disposant ràpidament d'un mortal abans de desapareixer en la nit.

Potència: Els Brujah utilitzen Potència com una arma devastadora que acurta qualsevol confrontació amb una finalitat destructiva. Malgrat que el clan predica tindre una conexió amb la humanitat, els seus integrants agafen el que volen per la força bruta, com si fora més sencill immovilitzar al ganado o obrir el seu crani i beure dels seus sesos, que negociar per a obtindre un glop de sang.

Presència: Els Brujah utilitzen Presència per a guanyarse els cors de la multitut, tornar a una massa contra sí mateixa o fer a un oponent perillós fugir en la nit. Els Brujah intelectuals prefereixen alimentar-se amb Presència per a convencer al recipients de que donen voluntariamente la seua sang. Altres membres del clan utilitzen Presència per a aterroritzar a la seua presa, ja que aparentment afegeix un regust exquisit i atrevit i alimenta els poders menys sutils de la seua maldició.

DEBILITAT DE CLAN:
La sang dels Brujah bulle amb una rabia malament contenida que esclata a la menor provocació. Resta tants daus de com la severitat de la debilitat del Brujah de qualsevol tirada per a resistir el frenesí de furia. Això no pot deixar la reserva de daus per davall de un dau.

Editor completo

Volver a “VAMPIRO LA MASCARADA”