[Esperit: L' oblit] L'ombra

Avatar de Usuario
Pagliacci
Narrador de Vampiro y de Mago
Narrador de Vampiro y de Mago
Mensajes: 5823
Registrado: 14 Jul 2019, 07:43
Ubicación: Valencia
Mensajes miarroba: 2.302
Antigüedad: 26 de Septiembre de 2017

[Esperit: L' oblit] L'ombra

#1

Mensaje por Pagliacci » 13 Nov 2021, 20:20

Aquest són els tipus d' ombra para Esperit: L' oblit.

INDAGADORA
Res és tan simple con pareix, res és valuós a menys que suposse un gran esforç. Aquest tipus d' ombra indaga en els motius de tot, amb desconfiança, buscant subtextos fins i tot on no n'hi han. "¿Què querrà en veritat?" és el seu mantra. Aquesta ombra tractarà de arribar a la fons de tot i buscar les raons rere cada gest o mirada, sospitant conspiracions. Deguda la naturalesa de la política d' Estigia, pot ser, que fins i tot tinga raó.

ABUSADORA
Impacient, gelosa, aquest tipus d' ombra vol ferir a tothom, especialmente, als altres. Senyala, critica i menyspreua a tot el món, per a engrandir la teua autoimatge, repartint vitriol i possan-te per damunt dels altres amb arrogància. Provocant una enorme quantitat de rebuig i aïllament.

DIRECTORA
Silenciosa i organitzada, aquesta ombra atacarà quirúrgicament, acaban peça per peça amb la teua humanitat. Però sense fer-ho personal, és el seu treball. És analítica i acostuma a fer observacions carregades d´agudesa que fan sortir els defectes i febleses dels teus companys i, molt sovint, amb científica precisió.

FALS AMIC
Carismàtica i agradable, aquesta ombra no pareix el teu enemic. Fa bromes i es burla dels altres, quan estàn al voltant, i clar que és irònica i mordaz, però és tan divertida, que no pot ser roïna. Aquest tipus d' ombra et tornat hipòcrita i t' aïlla dels altres, enverinant les teues relacions i fente sentir superior.

EL FAMILIAR
Ningú va a estimar mai com el teu pare, la teua mare o fill. Ningú tampoc va a ferte tan feliç con ell. El familiar accepta les teues imperfeccions i t' estima com eres. Només vol protegir-te, cuidar-te, evitar que vages amb gent perillosa. Et sobreprotegeix, et fa tindre por. Eixos no són realment els teus amics.

EL MÀRTIR
Aquest tipus d' ombra et fa patir pels demés, rere una supossada noblesa i deure moral. Tú tens que carregar amb les conseqüències, tu pots soportar el dolor millor que els altres. Patiràs, sofriràs i moriraàs, tot per un ben superior.

Avatar de Usuario
Pagliacci
Narrador de Vampiro y de Mago
Narrador de Vampiro y de Mago
Mensajes: 5823
Registrado: 14 Jul 2019, 07:43
Ubicación: Valencia
Mensajes miarroba: 2.302
Antigüedad: 26 de Septiembre de 2017

Re: L'ombra

#2

Mensaje por Pagliacci » 13 Nov 2021, 20:43

EL MONSTRUO
Brutalment directe, el monstruo és tot dolor i codicia. Agafa el que vullgues, fes el que t' abellisca. Si algún te molesta, tens que destruir-lo. No n'hi ha sutileza en su forma de actuar i promet un caiguda ràpida a l' oblit.

EL SONÀMBULO
La vida va ser un mal son, la no-vida també. Aquesta ombra fomenta la passivitat i el conformisme, res mereix la pena. Le resta importància a tot i tracta de despreocupar-te per tot i per tots. Alimenta la desidia y la pereça.

EL PERFECCIONISTA
Res està bé, mai és sufficient. Cada imperfecció, cada fracàs, per petit que siga, el rebrerà amb sarcasm. Ella sap com fer las cosas bé i tractarà de emplenarte de automenyspreu i exigència que et llevaràn a perdre el control.

LA VEU DE L'ESPERANÇA
No estàs mort, tot açò es un error. Tot tornarà a seguir una vegada averigües com fer-ho. Tens que despertar. Està cruel ombra rebutja la realitat, fent creure que no és més que un malson, que tot acabarà o que estàs condemnat a viure un malson etern.

EL PARDAL DE MAL AGÜERO
Sempre portal males notícies, sempre n'hi ha un perill amagat. Sempre detallarà els problemes, perills i conseqüències de qualsevol acció que puga beneficiar-te. I sempre et farà penedirte i et recordarà cada error i cada vegada que no el vas escoltar.

Editor completo

Volver a “Wraith”